I sommerferien har jeg besøgt LEGO House, der er et oplevelseshus for hele familien. Huset byder på en masse aktivtiteter og oplevelser.

LEGO House eller LEGOLAND

LEGOLAND og LEGO House er to meget forskellige ting. Jeg er klart fortaler for LEGO House, fordi det er en unik oplevelse, hvor LEGOLAND er en forlystelsespark, der ikke skiller sig mærkværdigt ud fra andre forlystelsesparker. Er man i området og kun har tid eller råd til én af oplevelserne, vil jeg anbefale LEGO House, der endda er en del billigere end LEGOLAND. I LEGO House venter mange sjove og lærerige oplevelser. Huset har desuden åbent flere dage i vinterperioden, så der også er mulighed for en LEGO oplevelse i vinterhalvåret, hvis man befinder sig i området på den tid af året.

Når det så er sagt er LEGOLAND selvfølgelig også et besøg værd, hvis man er vild med forlystelsesparker, men hvis man har stor interesse i LEGO, vil man nok få mere ud af LEGO House, da det giver bedre mulighed for at udforske Legoens verden og muligheder.

Oplevelser i LEGO House

Huset er bygget op i zoner, hvor der venter forskellige aktiviteter i hver zone. Det er nemt at finde rundt og man kan ikke gå den forkerte vej. Der er både flotte skulpturer, en masse sjove spil og aktiviteter. En af mine favoritoplevelser var en, hvor man kunne lave en stopmotion film. Der er selvfølgelig rig mulighed for ar bygge med en masse LEGO og så er der aktiviteter, der er så skøre at de ikke kan forklares.

I bunden af huset gemmer sig et historisk museum, hvor man kan læse LEGOs historie understøttet af billeder og legetøj. Museet undeholder også en biograf, hvor der blandt andet vises reklamer gennem tiden. I midten af museet kan man se en masse LEGO sæt. Museet er lidt gemt og det kan være svært at finde, hvis man ikke ved at det er der, så vær opmærksom! Det ligger i bunden af en lille trappe og på skiltet står der “History Collection”. Husk også at udforsk huset udefra, da det også er ret spektakulært. Det vil I nok hurtigt opdage. Selve bygningen byder ind til leg.

Til slut gemmer der sig en lille overraskelse, som jeg ikke vil afsløre. Jeg kan fortælle at den gemmer på en lille personlig gave. Det gjorde prikken over i’et for mit besøg!

Praktiske informationer

LEGO House er som sagt en del billigere end LEGOLAND og man kan spare lidt ved at købe billetterne online. Det er muligt at købe mad derinde, men vi tog vores egen mad med ind. Vi brugte omkring 3 timer i huset, så mad er ikke nødvendigt. Jeg kan forestille mig at besøget kan trække ud, hvis man har børn med, der gerne vil bygge og lege.

Du kan læse mere og finde alle informationer på deres hjemmeside: legohouse.com

Det ligger i Billund meget tæt på LEGOLAND, men mere i centrum så der er mulighed for at udforske byen i forbindelse med sit besøg. Vi parkerede i deres parkeringshus, der lå 3 minutters gang fra selve huset.

1 Comment on LEGO House

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *