Reklame for Torii Travels

Når jeg bliver spurgt om hvad min bedste rejse har været, så kan jeg (næsten) uden tvivl svare at det var mine 6 måneder i Japan, hvor jeg var på Working Holiday. Working Holiday var den perfekte måde at rejse på for mig, fordi jeg ønskede at opleve en masse, få arbejdserfaring i udlandet og så ville jeg gerne lære mere om den japanske kultur uden at skulle bruge en masse penge.

Hvad er Working Holiday?

Working Holiday er kort sagt det man kalder det, når man rejser til et andet land på et Working Holiday-visa. Det vil altså sige at man rejser til et andet land for at arbejde, mens der selvfølgelig stadig er mulighed for at rejse rundt og opleve landet. Det er en oplagt rejsemulighed, hvis man gerne vil være væk i længere tid, men ikke har så mange penge at bruge på en rejse, for man tjener pengene undervejs.

Hvis du vil vide mere om alt det praktiske omkring Working Holiday i Japan, så kan du læse meget mere på http://www.Toriitravels.dk, hvor du også kan bestille dit Working Holiday ophold til Japan.

Her vil jeg forsøge at svare på alle de ting, som folk har spurgt mig om og som jeg selv var i tvivl om, inden jeg rejste til Japan.

Er det nemt at finde job i Tokyo?

JA! En af mine helt store bekymringer var om det var svært at finde job i Tokyo og det var på ingen måde et problem. Både jeg og alle mine venner fra mit Share House fik jobs rigtig nemt. De fleste af os (inklusiv mig) fik jobs som tjenere, men der var også enkelte der fik job som lærere og undervisere.
Hvis bekymringen om at finde job, så har Torii Travels forskellige muligheder, hvor du finder dit job inden afrejse fra Danmark.
Du kan læse mere om hvordan du fx kan arbejde på et skiresort (selvfølgelig med mulighed for at stå på ski) i Japan, hvor du har jobbet inden du ankommer til Japan her: Torii Travels Skiresort i Japan

Er det nemt at få venner i Japan?

Ingen er svaret ja! Jeg var meget nervøs for at jeg skulle være alene i flere måneder i Japan, men det blev slet ikke sådan. Allerede inden jeg forlod Narita Lufthavn i Tokyo, havde jeg mødt en dansker, som blev min allerbedste veninde på turen. Her 4 år efter er vi stadig min rigtig gode venner. Jeg mødte også en masse andre i mit Share House, som jeg hurtigt blev venner med og som jeg lavede en masse sjove ting med. De fleste tager på Working Holiday alene og er derfor meget åbne for at møde nye mennesker.

Er jeg for gammel til at tage på Working Holiday?

For at få et Working Holiday-visa I Japan skal man være mellem 18-30 år, så hvis du er over 30, er du desværre ‘for gammel’. Hvis du er over 30 år og har en drøm om at opleve Japan og den japanske kultur, så kan det heldigvis gøres med en sprogrejse, hvor der ikke er nogen aldersgrænse. En sprogrejse minder meget om Working Holiday, fordi du bor i de samme Share Houses og også opholder dig i landet i længere tid.

Du kan læse mere om sprogrejser til Japan her: Torii Travels Sprogrejser til Japan

Da jeg rejste til Japan på Working Holiday-visa var jeg selv lige fyldt 24 år og havde færdiggjort min uddannelse. Jeg var lidt nervøs for at jeg ville være den ældste og at alle andre ville være 19-20 år og komme direkte fra gymnasiet. Jeg blev heldigvis positivt overrasket over hvor mange forskellige aldersgrupper, der boede i mit Share House. Der var nogle meget unge, der lige var blevet færdige med gymnasiet, men der var også flere ligesom mig, der tog afsted efter de havde færdiggjort deres bachelor eller kandidat. Som 24 årig fik jeg boede venner der var nogle år ældre og nogle år yngre end mig selv.

Working Holiday er altså en fantastisk måde at rejse på, hvis man gerne vil være væk i længere tid, få en masse gode venner, spare (og tjene lidt) penge og opleve den japanske kultur på en anden måde, end hvis man bare rejste rundt i landet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *