Mit navn er Signe og jeg er 27 år. Jeg er færdiguddannet skolelærer fra Professionshøjskolen Absalon i 2019. Efter min uddannelse tog jeg 6 måneder til Japan hvor jeg boede og arbejdede. Jeg fik samtidig bekræftet at Japan er et af mine favoritrejselande.

Jeg elsker nemlig at rejse! Jeg rejser så ofte jeg har muligheden og har blandt andet oplevet Georgien, Uganda, Island og masser af andre lande.

Når jeg rejser prøver jeg at gøre det så billigt, som jeg kan. Det betyder ofte overnatninger på de billigste hostels og kun medbragt håndbagage. Jeg vil hellere prioritere mine penge på gode oplevelser og den lokale mad. Når jeg rejser er det vigtigt for mig at smage hvilke kulinariske oplevelser landet har at byde på.

Når jeg ikke rejser, så kan jeg godt lide at lave mad, sy og så er jeg lærer i indskolingen.

Hvis du har spørgsmål er du velkommen til at kontakte mig på    signetue@hotmail.com, eller skrive i kommentarfeltet.