Mit navn er Signe og jeg er 24 år. I øjeblikket bor jeg i Japan, hvor jeg skal bo i 8 måneder. Jeg skal bo i Tokyo og i Hokkaido og så skal jeg på en rundrejse rundt i landet. Jeg elsker at rejse og opleve nye steder. Jeg blogger om mine rejser, for at inspirere jer til nye eventyr.

Jeg er desværre ramt af børnegigt hvilket selvfølgelig påvirker mine rejser. Jeg kan ikke vandre i flere dage og lave andre fysisk hårde ting. Til gengæld kan jeg opleve en masse kultur, møde nye mennesker, smage på mad og vin og stadig få nogle fantastiske oplevelser. Jeg prøver altid at opleve så meget jeg kan komme til, når jeg rejser, så jeg prøver altid at finde den billigste og bedste løsning. Det betyder noglegange en del flere mellemlandninger end nødvendigt, et hotel uden pool og et værelse der er delt med fremmede. Derfor vil du her på bloggen kunne læse om budgetvenlige rejser med mange gode oplevelser.

Hvis du har spørgsmål er du velkommen til at kontakte mig på    signetue@hotmail.com, eller skrive i kommentarfeltet.