Mit navn er Signe og jeg er 24 år. Lige i øjeblikket studerer jeg til skolelærer, hvor jeg tager fagene dansk, historie og håndværk & design. Jeg afslutter min uddannelse 21. juni 2019. I min fritid og når jeg ellers kan komme til det elsker jeg at rejse og opleve nye steder. Jeg blogger om mine rejser, for at inspirere jer til nye eventyr.

Til juli vender jeg snuden mod Japan, hvor jeg skal bo, arbejde og gå på sprogskole. Derfor vil bloggen det næste stykke tid være præget af indhold fra Japan. Jeg håber at I vil følge med!

Jeg er desværre ramt af børnegigt hvilket selvfølgelig påvirker mine rejser. Jeg kan ikke vandre i flere dage og lave andre fysisk hårde ting. Til gengæld kan jeg opleve en masse kultur, møde nye mennesker, smage på mad og vin og stadig få nogle fantastiske oplevelser. Jeg prøver altid at opleve så meget jeg kan komme til, når jeg rejser, så jeg prøver altid at finde den billigste og bedste løsning. Det betyder noglegange en del flere mellemlandninger end nødvendigt, et hotel uden pool og et værelse der er delt med fremmede. Derfor vil du her på bloggen kunne læse om budgetvenlige rejser med mange gode oplevelser.

Hvis du har spørgsmål er du velkommen til at kontakte mig på    signetue@hotmail.com, eller skrive i kommentarfeltet.