Portugal er et helt fantastisk land, som du ikke må snyde dig selv for at få oplevet. Landet byder på spændende historie, god stemning og en masse lækker mad. Her kan du læse om mit rejsebudget for Portugal, så du kan få en fornemmelse af hvad det koster at rejse i landet.

Udsigten fra Santa Justa Lift i Lissabon, som man kan gå gratis op til

Rejsebudgettet er lavet ud fra en rejse på 7 dage, hvor jeg besøgte Lissabon, Coimbra og Porto. Jeg rejste i marts måned og uden for skolernes sommerferie og derfor var priserne lavere og der var ikke særlig mange turister.

Rejsebudget overblik

Priserne er for 1 person, der rejser alene.

Overnatning: 1223 DKK
Transport: 190 DKK
Aktiviteter: 227 DKK
Mad og drikke: 983 DKK
Shopping og diverse: 373 DKK

IALT: 2996 DKK

Antal rejsedage: 7
Pris pr. dag: 428 DKK

Udsigten fra Dom Luis I bride i Porto

Rejsebudget noter

Overnatning: Jeg prioriterede at bo billigt i alle byer og mine overnatninger så således ud:

Lissabon: 3 nætter på Bluesock Hostels, der var et fint hostel til prisen.

Coimbra: 1 nat på NN Guest House. Dettte sted anbefaler jeg ikke. Der var meget beskidt, toilettet virkede ikke og der var mange andre ting, der bare ikke var tilfredsstillende.

Porto: 3 nætter på Lost Inn Porto Hostel. Dette hostel var rigtig godt. Der var god service og alt var, som det skulle være.

Transport: Jeg brugte meget lidt transport lokalt i byerne og næsten hele mit transportbudget er bus mellem de 3 byer. Jeg kørte med Flixbus og det fungerede godt og var meget billigt.

I forhold til mad, shopping og oplevelser, så sparede jeg generelt en del. Jeg fik dog alligevel oplevet det jeg ville, fik smagt det jeg ville og købt nogle enkelte ting med hjem.

Portugal er altså et land, der er billigere end jeg havde forventet og jeg fik en uges rejse uden at skulle bruge for mange penge. Det er desuden et land, hvor det at gå rundt i byerne er en stor oplevelse i sig selv og derfor er det ikke nødvendigt at bruge særlig meget på oplevelser.

Universitetet i Coimbra

Læs også:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *