New York er en af de dyreste byer jeg har besøgt! Dette er er fordi mange af de vigtigste oplevelser er dyre og det er begrænset med gratis oplevelser. Jeg har forsøgt at spare, uden at gå for meget på kompromis i forhold til oplevelser. I denne artikel kan du læse mit rejsebudget samt priseksempler for mad, oplevelser, transport og overnatning i byen.

Jeg vil anbefale at udforske Grand Central Terminal, der er gratis.

Rejsebudgettet er lavet ud fra 7 dages rejse i vinterferien for én person, der rejser alene.
______________________________________________________________________________

Rejsebudget overblik

Priserne er for én person, der rejser alene.

Overnatning: 4383 DKK
Transport: 232 DKK
Aktiviteter: 958 DKK
Mad og drikke: 1066 DKK
Shopping og diverse: 1415 DKK

IALT: 8084 DKK

Antal rejsedage: 7
Pris per dag: 1155 DKK

New York Public Library er en gratis oplevelse, der er et besøg værd.

Rejsebudget noter

Overnatning: Jeg boede på Pod39, der er et rigtig godt budgethotel. Jeg havde eget bad og toilet og et lille værelse med én seng. Hotellet havde en god beliggenhed tæt på Grand Central Terminal og kort gåafstand til fx Bryant Park. Jeg kan godt anbefale hotellet.

Transport: Jeg købte et metrokort som det første, da jeg kom til byen. Jeg fyldte det op løbende og havde enkelte dage, hvor jeg kun gik rundt. I den nævnte pris er også omkostningerne til og fra lufthavnen.

Aktiviteter: Mine aktivitetsposter er følgende:
Top of the Rock: 292 DKK
9/11 Memorial and Museum: 201 DKK
Museum of Natural History: 153 DKK
BigBus (turistbus): 312 DKK

Mad og drikke: Jeg spiste på mange billige steder som fx Taco Bell, Chipotle samt nogle forskellige bagel- og pizzasteder. Selvom jeg sparede en del på madbudgettet har der stadig været plads til donuts, cheesecake fra Juniors, varm kakao og andre forskellige snacks.

Shopping: Jeg købte ikke særlig mange ting til mig selv og en stor del af mit shoppebudget består af gaver.

Central Park er nok en af de mest populære gratis oplevelser. I parken kan man se denne statue af H. C. Andersen.

Priseksempler fra New York

Rejsemagnet: 35 DKK
Kakao fra Starbucks: 36 DKK
Donut fra Dunkin’ Donuts: 12 DKK
2 pizza slices: 44 DKK
Menu fra Chipotle: 95 DKK
Bagel med creme cheese: 35 DKK

LÆS OGSÅ:

Har du nogen sparetips til New York City?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *