Som et led i den sommerpakke regeringen er blevet enige om, er det nu billigere at opleve Danmark. I en periode fra den 27. juni til den 9. august 2020 vil du kunne nyde godt af de mange gode danske oplevelser til nedsat pris. Jeg vil her give et overblik over, hvor du kan finde de gode rabatter.

OBS. Alle nævnte priser i artiklen tager udgangpunkt i en voksenbillet.

Zoologiske haver

Zoologiske haver og akvariums vil du kunne opleve med 50%. Det vil altså sige at Københavns Zoo koster 97,50, Den Blå Planet koster 97,- og Givskud Zoo vil koste 105,-. Der er selvfølgelig også mange andre af landets zoologiske haver, der har samme rabat.

Gederne i Københavns Zoo

Museer

En række af landets museer kan også opleves til 50% af den normale billetpris. Herunder fx Københavns Museum der kan opleves for 45,-, Aros Kunstmuseum der kan opleves for 75,- og H. C. Andersens Hus der kan opleves for 72,50. Der er mange, mange flere museer der har samme rabatordning henover sommeren og helt sikkert et i nærheden af dig.

Rosenborg slot, som du også kan opleve til 50% af den normale billetpris. Det vil derfor koste 60,-

Andre oplevelser

Der er en række andre oplevelser, der også er dækket af sommerparken. Herunder fx Experimentarium til kun 100,-
Derudover er de danske teatre også dækket af aftalen, men mange har desværre aflyst deres forestillinger henover sommeren. Men måske der er en forestilling i nærheden af dig?

Gratis Færger

Indenrigsfærger bliver gratis for gående passagere. Det vil altså sige færger, der sejler mellem to danske havne. Det bliver således muligt at kunne komme gratis til fx Ærø der i forvejen har gratis busser på hele øen og Samsø. Dette synes jeg er en rigtig god mulighed for at få oplevet Danmark og vores mange fine øer.

Kollektiv transport

DSB udstedte nogle rejsepas, der gjorde det muligt at rejse landet rundt i 8 dage til kun 299,- men de er desværre udsolgt nu. Heldigvis er der stadig stadig mulighed for at rejse billigt. Der er nemlig masser af Orange Billetter til salg til maks 99,-

I år er altså et godt år til at blive hjemme og opleve Danmark. Har du nogle planer om at gøre brug af de mange rabatter eller er der nogle steder du kan anbefale at opleve i Danmark?

Jeg skal selv på 3 ugers sejltur og jeg glæder mig!

Læs også:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *