I Uganda skal du helt sikkert lægge vejen forbi Murchison Falls National Park, der byder på fantastiske natur og dyreoplevelser. Jeg havde aldrig før været i en nationalpark, så jeg var spændt på hvad der ventede mig. Det skal ikke være nogen hemmelighed at det var det, jeg glædede mig mest til på min rejse til Uganda.

Aftenen inden jeg skulle rejse så jeg Løvernes Konge, for at varme op til mit besøg i nationalparken. Første besøg i nationalparken var en kort gennemkørsel på savannen og hen til Nilen, hvor vi skulle sejle. Selvom vi ikke kørte i parken særligt længe, så vi stadig mange dyr. Mange flere end jeg forventede. Sejlturen på Nilen var også helt fantastisk. Alene det at sejle på verdens længste flod var vildt, men at vi samtidig så en masse dyr gjorde det til en oplevelse jeg sent vil glemme. På sejlturen så vi blandt andet elefanter, flodheste og en enkelt krokodille.

Sejlturen sluttede for mit vedkommende med Murchison Falls og der gik turen ellers opad på gåben, indtil vi nåede toppen af vandfaldet. Gåturen var hård. Ikke fordi den var speciel lang men på grund af varmen. Den var hård på en gode måde og på grund af min gigt overvejede ikke at tage med (der var mulighed for at sejle med båden tilbage), men jeg er rigtig glad for at jeg tog turen derop. Det var så fantastisk og udsigten udover Nilen var helt vild!

Som den sidste oplevelse i nationalparken skulle vi køre Game Drive. Det er når man kører rundt på savannen og leder efter dyr. Vi så rigtig mange dyr og jeg havde aldrig forestillet mig at det ville være så fedt. Jeg følte jeg var landet lige midt i Løvernes Konge. Giraffer og elefanter fik jeg fortalt at man altid ser, men det store spørgsmål er om man ser løver og det gjorde vi! En masse hunløver løb forbi vores bil! Som I kan se på billederne var vi tidligt afsted, for at se solopgangen, som var så smuk. Min oplevelse med Game Drive var meget mere end jeg forestillede mig det og jeg vil anbefale det til alle, der besøger Uganda.

Hvilke oplevelser har du haft med safari i Afrika?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *