Offentlig transport i Oslo kan man ikke ligefrem sige er billigt, men til gengæld er det nemt at finde ud af. Jeg vil ikke komme med priserne her, men i kan finde alt information på ruter.no hvor i blandt andet også kan købe billetter.

Når man er på farten og står midt i Oslo kan det dog blive lidt besværligt med deres webside, men der har de heldigvis to apps du kan have gavn af.

Ruterbillett: Denne app skal du bruge til at købe billetter. Der er et udvalg af forskellige billetter og jeg har selv været glad for deres 24-timers billet. Når du køber billet skal du tjekke op på zonerne (kan findes på ruter.no). Derudover skal du selvfølgelig have strøm på din mobil. Heldigvis har Oslo USB stik i nogle af deres sporvogne, så hav altid et opladerstik med.

RuterReise: Denne apps er Oslos svar på Rejseplanen. Den kan finde din nuværende position og så skal du blot indtaste din ønskede adresse og så viser den dig hvilke transportmidler du skal tage hvornår. Den viser dig også et kort, så du kan finde rundt på gåben.

Der er ikke så meget mere at sige om offentlige transport i Oslo, fordi det er så nemt at finde ud af. Download de to apps og så kan det umuligt gå galt. God Tur til Oslo!

1 Comment on Offentlig transport i Oslo

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *