Da jeg skulle til Tanzania valgte jeg at flyve med Ethiopian Airlines, af den simple grund at det var det billigste.

Min flyrejse hed København – Stockholm – Addis Ababa – Kilimanjaro. Mellem København og Stockholm fløj jeg med SAS, så min oplevelse med Ethiopian Airlines er fra flyvningerne Stockholm – Addis Ababa – Kilimanjaro og så retur igen.

Ethiopian Airlines er et flyselskab der er medlem af A Star Alliance. De har deres hovedkontor i Addis Ababa.

Maden ombord

På den korte flyvning fik jeg ét måltid og på den lange flyvning fik jeg to måltider. Maden var som klassisk flymad og så var der et bredt udvalg af sodavand og juice. Maden smagte fint og på ved de fleste frokost og aftensmadmåltider fik man valget mellem to forskellige varianter. Jeg kunne bedst lide deres pastaretter. Mellem Kilimanjaro og Addis Ababa sad jeg ved siden af en kvinde, der spurgte efter vegetarmad og det kunne hun altså ikke få. Det synes jeg ikke var i orden, specielt fordi man kunne vælge mellem to forskellige kødretter. Jeg ved ikke om det er en generel ting, eller kun på dette fly. Jeg har ikke kunne finde noget om dette på deres webside. Jeg synes maden var god og jeg blev ikke sulten undervejs.

Comfort og underholdning på Economy Class

Jeg fløj på Economy Class, men det er også muligt at opgradere til Cloud Nine, der ligner det rene luksus. Economy Class var også ganske udmærket. På alle flyene var der en skærm med film, spil og info samt kort over ruten, så man hele tiden kunne holde øje med hvor man var.

Udvalget af film var meget fint. Der var nye film, der stadig går i de danske biografer (fx Cars 3 og Beauty and the Beast) og så var der gode klassikere (fx ELF og Ice Age).

På det lange fly var der gode tæpper og en fin pude, så det lykkedes at få en nogenlunde nattesøvn.

 

Overordnet vurdering

Jeg er glad for at jeg valgte at flyve med Ethiopian Airlines. Jeg sparede penge og så var servicen over alt forventning. Maden smagte fint og der var god underholdning ombord. Det eneste minus var at det betød flere mellemlandinger og længere rejsetid samt kvinden, der ikke kunne få vegetarmad. Alt i alt var det en god oplevelse og hvis jeg skal til Afrika igen, vil jeg gerne flyve med Ethiopian Airlines. Varm anbefaling herfra.

Hvis du har spørgsmål eller har haft nogle andre oplevelser og erfaringer med Ethiopian Airlines, er du velkommen til at skrive i kommentarfeltet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *