Til juli opsiger jeg min bolig i Danmark og vender snuden mod Tokyo, hvor jeg skal bo og arbejde.

Hvor længe skal jeg være væk og hvad skal jeg lave? 

Jeg regner med at være væk i omkring 6 måneder, men det kommer selvfølgelig an på hvilket job jeg finder og om jeg kan lide at være i landet. Jeg starter mit ophold ud med én måneds sprogkursus, hvor jeg samtidig vil lære landet og kulturen at kende og få hjælp til at finde job og bolig. Efter den første måned skal jeg ud og finde ud af hvor jeg vil bo og finde mig et job.

Læs også: Om studieophold i udlandet

Når jeg rejser ud har jeg lige færdiggjort læreruddannelsen, så det er klart at jeg gerne vil arbejde med børn. Jeg rejser dog ikke derhen for at bruge min uddannelse, men for at få en oplevelse. Derfor vil jeg være åben for mange typer jobs, men jeg vil selvfølgelig primært søge steder, hvor jeg kan få brugt min uddannelse.

Jeg ved ikke meget mere endnu, andet end at jeg har en masse planlægning de næste par måneder hvor jeg skal vaccineres, bestille flybilletter og finde ud af hvilken forsikring jeg skal have. Jeg glæder mig meget da dette bliver min største rejse. Jeg har drømt om at prøve at bo i udlandet  i mange år, men jeg har altid tænkt at jeg ikke havde muligheden. Det gik op for mig at det ikke kræver så meget som jeg troede og derfor har jeg valgt at springe ud i det.

Hvis I har været i Tokyo eller andre steder i Japan, så må I selvfølgelig gerne komme med jeres anbefalinger, så jeg kan blive inspireret.

1 Comment on Jeg flytter midlertidigt til Tokyo

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *