I Milano finder du La Gare Hotel Milano Centrale, der er et fint 4-stjernet hotel. Hotellet har alt hvad du har brug for på en storbyferie.

Værelserne

Værelserne er præcis som jeg forventede. En god seng, fint badeværelse og fjernsyn med en række internationale kanaler. På badeværelset er der et fint udvalg af produkter til personlig pleje, så det behøver man ikke at tage med selv (perfekt, hvis man kun rejser med håndbagage). Der er intet negativt at sige omkring værelserne og de opfylder de behov jeg havde for mit ophold. Der var både minibar og roomservice, så vi manglede aldrig noget.

Beliggenhed

Beliggenheden kan man ikke klage over. Hotellet ligger i kort gåafstand fra Milano Centrale, der er en stor togstation, hvor der blandt andet går tog direkte til lufthavnen. I nærheden finder du også Porta Nuova District, der er en ny bydel, hvor du blandt andet kan se Bosco Verticale. Bosco Verticale er de ikoniske høje bygninger, men planter op langs siderne. Du har altså nem adgang til hele Milano fra hotellet.

Faciliteter

Hotellet har flere faciliteter og lidt for en hver smag. På toppen af hotellet er der en skybar og ellers har de også både træningscenter og spa. Spaen prøvede vi og det var en fantastisk oplevelse. Spaen kostede lidt penge (omkring 150,-), men det var alle pengene værd. Vi fik udleveret sutsko og badekåber og så kunne vi ellers gå på opdagelse i de forskellige rum, spaen havde at byde på. Der var også te og frisk frugt inkluderet.

Hotellet er altså et fint hotel med alt hvad man behøver for en god storbyferie. Der er både ting at lave på selve hotellet, men ellers er der også kort afstand til et væld af andre aktiviteter. Servicen er helt i top og vi fik faktisk vores værelse lidt før tid, hvilket vi var glade for. Hvis du skal en tur til Milano, vil jeg anbefale dig dette hotel.

 

3 Comments on Hotelanmeldelse Milano – La Gare Hotel Milano Centrale

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *