Gambia er et dejligt land at besøge og jeg vil komme med 7 gode grunde til hvorfor netop Gambia skal være din næste destination!

 1. Du vil opleve det Afrikanske kontinent, uden at flyve i mange timer, så det kan altså betale sig at tage afsted, selvom du kun har en uge til rådighed.
 2. Der er ovenikøbet direkte fly fra Kastrup Lufthavn, så du ikke behøver at mellemlande, som du skal til mange andre afrikanske lande.
 3. Fordi det er en populær turistattration, føler man sig meget sikker, så det er en god destination, hvis du vil opleve Afrika, men føler dig usikker på nogle af de andre lande.
 4. De laver god mad – noget af den bedste jeg har smagt i Afrika. Jeg kan specielt anbefale domoda.
 5. De har helt fantastiske strande og hvis du spørger de lokale, kan de guide dig hen til en, der ikke er overrendt af turister.
 6. De har et vidunderligt fulgeliv, som du vil opleve ganske gratis. Jeg blev overrasket over hvor store, flotte og helt specielle fugle der fløj rundt over vores hotel hver eneste dag.
 7. I Gambia vil jeg næsten love at du har solgaranti – og garanti for de nogle af de flotteste solnedgange.
Flere steder i Gambia finder du udsigten udover Atlanterhavet
Gambias gode mad går gennem deres markeder

Har du været i Gambia før? Så er du velkommen til at dele flere gode råd til mine læsere i kommentarfeltet!

3 Comments on 7 Gode grunde til at besøge Gambia

 1. Hej Signe
  Afrika har længe stået på listen, uden specifikt land herunder. Det du skriver her gør mig interesseret.
  Hvordan var hotelstandarden? Jeg er altid liiidt påpasselig med bookinger i udlandet, da de sjældent er, hvad de ser ud til. Jeg vil gerne have standarder lidt ala https://comwell.com/spa-and-wellness – tror du det er muligt i Gambia? Hvad er din fornemmelse af, om billederne stemmer overens med de hoteller der er?

  Men ja, Gambia er måske en god mulighed – det er netop ikke så lang en tur! 🙂

  Tak or spændende læsning her på bloggen!
  – og god påske!

  Kh Sarah

  • Hej Sarah.

   Jeg boede selv på et ret billigt budgethotel, hvor standarten ikke var så høj. Men jeg vidste hvad jeg gik ind til og synes at billederne fra Spies stemte godt overens. Jeg har desværre ikke boet på et hotel af højere standart, så det kan jeg ikke udtale mig om. Vil dog sige at nogle af de hoteller der lå direkte ud til stranden var meget flotte udefra, men jeg ved ikke hvordan de er at bo på! 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *