I anledning af at vi nærmer os datoen for min 23 års fødselsdag, vil jeg dele nogle af mine rejserelaterede ønsker med jer, så i kan få inspiration til gaver til de rejselystne. Alle forslagene er i den budgetvenlige ende, så alle kan være med.

Rejsebøger er et sikkert hit. Mine favorit rejsebøger er fra Lonelyplanet. Er din ven vild med en speciel destination, som personen vender tilbage til år efter år, så kunne en bog om den destination være en god idé. Hvis ikke, så har de også bøger der generelt handler om at rejse, som også altid er en god idé.

En kuffertvægt er en ting jeg altid selv mangler og aldrig har fået købt. Måske der sidder andre i samme situation? Selvom jeg aldrig har haft overvægt, er spændingen i baggage indleveringen altid lidt for stor! 

Et verdenskort er også en god idé. Dette er dog en jungle, for der findes utallige slags og jeg har svært ved at finde ud af hvilket slags jeg selv vil have, så at finde et til en anden kan være en udfordring.

En rejsejournal er også en sjov gave. Denne her fra skrabekort.dk er speciel og jeg har ikke set noget lignende andre steder. På deres webshop har de også en masse verdenskort f.eks. et stempelkort, som jeg synes er ret fedt.

Har du nogle forslag til hvad man kan give en rejselysten i gave eller hvad ønsker du dig selv?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *