Reklame for Posterstore.dk 

Jeg er netop flyttet og for mig er det selvfølgelig vigtigt at få rejseinspiration ind i min indretning. Jeg bor småt, så jeg har ikke plads til en masse souvenirs. Heldigvis har jeg fået plads til en fin billedvæg, hvor jeg har både flotte byplakater, tekstplakater og naturplakater. De minder mig om Japan og Skandinavien.

Jeg har længe gerne ville have en billedvæg. For mig har det været vigtigt at billederne har haft en betydning for mig og ikke kun skulle se flotte ud. Med de fem plakater jeg har hængt op, føler jeg at det er både personligt og flot. 

FEM INSPIRERENDE PLAKATER 

Morenudsigt Sø Plakat: Denne har jeg valgt, fordi den minder mig om den skandinaviske natur. 

Bambus Skov Plakat: Denne har jeg valgt, fordi den ligner bambusskoven i Kyoto. Min rejse til Japan har været den vigtigste rejse for mig. Derfor betyder det meget for mig at kunne have det i min indretning. 

Tokyo Kort Plakat: Selvom jeg kun boede i byen i 4 måneder, så har den utrolig stor betydning for mig, så selvfølgelig skulle jeg have et kort over byen på mit værelse. 

Torii Gate Plakat: Det bliver nærmest ikke mere japansk end denne plakat og den passede så fint med de andre japanskinspirerede plakater. 

David Bowie Quote Plakat: Som barn viste min mor mig Labyrinten med David Bowie i hovedrollen som troldkongen. Siden dengang har jeg godt kunne lide ham. Da jeg så denne citatplakat, var jeg ikke i tvivl om at den skulle med i min indretning. 

Min billedvæg både minder mig om de rejser jeg har været på, men den givet mig også lyst til at tage ud på nye eventyr! 

Vil du have en lignende billedvæg? Måske med inspiration i et helt andet land?
Så brug koden eventyrlysten35, der giver 35% rabat på plakater hos Posterstore. (Rabatkoden gælder alle plakater undtagen ‘Selection’ plakater og kan ikke kombineres med andre rabatter og kampagner). 

Koden er gyldig til og med 7. november 2020. 

Hvis du skulle have en billedvæg, hvad skulle den så være inspireret af?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *