Hvis du besøger Tokyo, så kan du med fordel også besøge Yokohama, der med sine 3.6 millioner mennesker, er Japans næststørste by. Yokohama er perfekt til en endagstur, hvor du kan nå at se en masse.

Yokohama Top 3

Chinatown
Yokohamas chinatown er den største chinatown i Asien. Jeg havde store forventninger, men blev faktisk lidt skuffet, men ikke mindst er den stadig et besøg værd.

Cup Noodles Museum
Det her var klart en af mine favoritoplevelser i byen. Du kan læse om Cup Noodles’ historie samt lave dine egne kopnudler, hvor du selv sammensætter smage. Det var sjovt!

Yokohama Cosmo World
En lille forlystelsespark, der befinder sig midt i byen. Parken er kendt for sit 122 meter høje pariserhjul, der er en vigtig del af bybilledet.

Sådan ser det ud, når man laver sine egne kopnudler på Cup Noodles Museum.
Det ikoniske pariserhjul, der kan ses fra flere steder i byen.

Hvorfor vælge Yokohama?

Yokohama er meget nemt tilgængelig, hvis du befinder dig i Tokyo. Det tager kun omkring en time med tog og koster omkring 30DKK afhængigt af hvilken afgang, du finder. Det er derfor oplagt til en endagstur, hvis du ikke har booket overnatning i byen. For at komme dertil, vil jeg anbefale dig at bruge Google Maps, der kan vise dig de præcise afgange og tider for de toge, du skal tage. Den japanske transport er nem at finde ud af!

Læs også: Rejsebudget for Japan

Yokohama er en havneby og det giver en flot havudsigt, du ikke finder i Tokyo. Derudover er stemningen meget anerledes og jeg synes at byen kan virke lidt europæisk. Stemningen kan virke mere afslappet end i Tokyo og så er der ikke helt så mange turister.

Pikachu Outbreak

En gang om året vil du kunne opleve Pikachu Outbreak i byen. Det er en periode med en masse Pokemon “parader” og andre events. For at opleve dette, skal du selvfølgelig befinde dig i byen på det rette tidspunkt. Jeg vil alligevel nævne det, da det klart er værd at gå efter. Du kan læse mere om det her.

Har du besøgt Yokohama og kan du anbefale andre dagsturer fra Tokyo?

1 Comment on Dagstur fra Tokyo | Besøg Yokohama

  1. Pretty! This was an extremely wonderful article. Many thanks for supplying this information.

    Look into my web page; Buy CBD

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *