Dag 24

I dag har været en lang dag. Jeg startede som altid kl. 07.15 og fik først fri lidt over 16. Dagen gik fint. Jeg havde en matematiklektion med nogle få elever og så introducerede jeg hele klassen til at lave brætspil baseret på deres viden fra campen. Da jeg rigtig skulle have haft fri og kun lige manglede at printe matematikopgaver til i morgen, gik der koks i det hele. Jeg kunne simpelthen ikke få printet. Det tog for det første lang tid at komme frem til dén konklusion og så måtte jeg finde på noget andet. Det blev til at jeg lavede opgaverne i hånden. At jeg håndskrevne matematiklæremidler på engelsk er ikke det sjoveste, jeg kunne finde på at lave en mandag eftermiddag. Da jeg endelig havde lavet opgaverne, kunne jeg ikke få dem kopieret, fordi damen i kopirummet ikke var der. Jeg håber at jeg kan få dem kopieret i morgen tidlig.

At få en time tidligere fri, lyder nok ikke af meget, men når jeg i forvejen mangler timer i døgnet føles det som meget. Når man arbejder over i praktikken er der ikke noget der hedder ekstra løn, eller at jeg kan gå tidligere en anden dag. Det er bare ærgerligt. Jeg er begyndt at føle at jeg mangler timer i døgnet, fordi det er svært at få arbejde, opgaveskrivning og oplevelser til at passe sammen.

Dag 25

Da jeg mødte på arbejde, fik jeg af vide at det jeg ville have printet i går, faktisk var blevet printet. Det var jeg selvfølgelig glad for, men det ekstra arbejde jeg lavede i går, var fuldstændigt spild af tid. Dagen gik godt og midt på dagen havde jeg en del tid til at forberede undervisning, hvilket jeg var glad for, så jeg ikke skal bruge så meget af min fritid på det. Efter skole var jeg i Art Lover Club, hvor jeg i dag skulle stå for aktiviteterne. Det gik godt. En af drengene var meget interesserede i Danmark og alle børnene kendte Danmark, da jeg nævne LEGO, Barbie Girl og håndbold. Jeg endte med at arbejde over igen og to dage med 9 timers arbejde i træk er ikke så fedt, men det går. Da jeg fik fri gik jeg ned til supermarkedet. På vejen mødte jeg tre meget små piger. Den mindste af dem (hun var omkring 3 år) løb hen til mig og gav mig et kram. De andre high-fivede mig og så sagde de en masse ting på swahili, som jeg ikke forstod. Jeg ved ikke hvad de ville, men de var rigtig søde.

Dag 26 + 27

Disse dage er gået fint. Onsdag gik med arbejde og eksamenslæsning og det samme gjorde torsdag. Torsdag eftermiddag fik jeg fat i min taxachauffør, for at tage lidt ind til byen. Jeg skulle hæve kontanter og så ville jeg lige ind i en souvenirbutik. Jeg kiggede på deres magneter, men de var ikke noget for mig. Manden der arbejdede der fik mig dog til at købe den og jeg tænkte at det var fint, fordi den nok var billig. Han var god det til han gjorde og jeg endte med at betale alt for meget. Jeg forstod slet ikke hvordan det skete og tænkte først over det, da jeg kom hjem. Jeg følte mig lidt dum, men manden gør det sikkert flere gange om dagen og ved præcis hvad han skal sige til folk. Nu ser jeg det bare som en sjov historie.

Dag 28

Fredag var en rigtig god dag. Det gik godt på arbejdet og jeg fik tidligt fri. Da jeg fik fri gik jeg ned til supermarkedet og til pizzariaet for at handle lidt til weekenden. På vej ud af skolen så jeg virkelig mange aber, der var tættere på en nogensinde før. De plejer at løbe så snart de ser mennesker men her, kom jeg rigtig tæt på dem. De er så søde når de passer på deres børn! Aftenen gik stærkt og jeg gik tidligt i seng, så jeg kunne få noget ud af min lørdag. På grund at det bliver tidligt lyst og tidligt mørkt, er min døgnrytme begyndt at blive, så jeg går tidligt i seng og står tidligt op. Når der er mørkt, er der ikke så meget at lave, så vil jeg hellere stå tidligt op og få noget ud af dagen. I dag er også dagen, hvor jeg har været i Tanzania i 4 uger og dermed kun har 2 uger tilbage. Jeg prøver at nyde hver eneste dag, for der er ikke længe til at jeg skal hjem nu.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *