Ugens indlæg kommer ud en dag tidligere, fordi jeg i morgen (søndag) skal forsøge at bestige Mount Fuji. Jeg glæder mig meget, men jeg er også meget nervøs for om det bliver for hårdt for mig.

Mandag lavede jeg ikke særlig meget, andet end at tage ud og handle. Jeg tog til et større og billigere supermarked der ligger lidt længere væk. Jeg er begyndt at handle dér en gang om ugen for at handle de mest basale ting. Det i kan se i kurven købte jeg for cirka 2.100 YEN, altså cirka 134 DKK.

Dette billede har en tom ALT-egenskab (billedbeskrivelse). Filnavnet er Skærmbillede-2019-09-01-kl.-00.08.09-2-700x527.png

Tirsdag skulle jeg arbejde og det er virkelig begyndt at gå godt på arbejdet. Jeg er glad for at være der og jeg kan godt lide mine kollegaer. Efter arbejde lavede jeg ikke så meget andet end at slappe af i huset.

Onsdag tog Gitte og jeg til DisneySea. I Tokyo har de to Disney parker; DisneySea og Disneyland. Jeg havde en helt vildt god dag, selvom det ikke var så ‘Disney-agtigt’, som jeg havde forestillet mig. Vi fik prøvet en masse ting og endte med at gå 25km, så vi var rigtig trætte da vi kom hjem.

Dette billede har en tom ALT-egenskab (billedbeskrivelse). Filnavnet er Skærmbillede-2019-09-01-kl.-00.19.44-700x465.png
Dette billede har en tom ALT-egenskab (billedbeskrivelse). Filnavnet er Skærmbillede-2019-09-01-kl.-00.19.55.png
Dette billede har en tom ALT-egenskab (billedbeskrivelse). Filnavnet er Skærmbillede-2019-09-01-kl.-00.20.12-700x466.png
Dette billede har en tom ALT-egenskab (billedbeskrivelse). Filnavnet er Skærmbillede-2019-09-01-kl.-00.20.29-700x465.png
Dette billede har en tom ALT-egenskab (billedbeskrivelse). Filnavnet er Skærmbillede-2019-09-01-kl.-00.20.49-700x465.png

Torsdag kunne jeg godt mærke at mine ben var brugte efter en dag i DisneySea. Jeg var træt og lavede heller ikke det helt store. Torsdag er dagen hvor de fleste flytter ind og ud af huset og denne torsdag fik vi intet mindre end 14 mennesker! Vi bor nu 62 personer i huset og det er alt, alt for meget. Vi har ikke nok køkkenplads, toiletter, bade osv til så mange mennesker. De er heldigvis søde og vi har fået 3 nordmænd ind. Jeg kan godt lide, når der ankommer skandinavere, fordi jeg så har nogle at snakke dansk med.

Fredag skulle jeg arbejde igen. Det gik godt og jeg fik lov at gå 20 minutter før. Efter arbejde tog jeg hjem til Share Houset, hvor vi som altid skulle have noget fest. Vi inviterede mange af de nye og det var fint at lære dem bedre at kende. Festen gik godt som altid og jeg er vild med denne fredagstradition.

Lørdag vågnede jeg sent, fordi jeg var længe oppe fredag nat. Jeg brugte dagen på at købe nogle ting jeg manglede til at bestige Fuji og ellers var jeg bare i huset og prøvede at pakke lidt. Jeg har svært ved at vurdere hvad jeg skal pakke, fordi jeg helst ikke vil pakke for meget, men samtidig ikke vil mangle noget. Aftenen har jeg brugt på at slappe af og snakke med min veninde Julie fra Danmark.

Læs mere fra Tokyo her:


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *