Tingene går rigtig godt i Japan og jeg er faldet rigtigt til nu. Jeg er glad for den hverdag jeg har og det liv, jeg har fået skabt mig herovre.

Mandag var en helt fantatisk, men meget lang dag. Jeg startede med at arbejde i 5 timer, hvorefter jeg tog til Shibuya. I Shibuya ledte Gitte og jeg efter ting vi kunne bruge til at bestige Mount Fuji (…Hvilket vi skal i næste uge. Jeg er nervøs og meget spændt på hvordan mine ben lige klarer dén). Efter nogle timer mødtes vi med Mara, der er en af vores tyske værelseskamerater. Hun har snart boet i Tokyo i et år, så hun kender til mange flere steder end vi gør. Vi spiste aftensmad på et sushisted, hvor man bestiller sin sushi på en tablet og så kommer den rullende på et bånd og stopper foran din plads. Det var meget japansk og jeg er vild med det. Tænk at jeg skulle være i Tokyo i 7 uger, før jeg fik spist sushi på en restaurant og ikke bare fra supermarkedet.

Efter en god omgang sushi ville Mara vise os Purikura, der er et sted hvor man kan få taget billeder med noget, der minder om Snapchatfiltre. Det var sjovt at prøve og igen følte jeg at det var meget japansk. Vi var først hjemme omkring kl. 22 og jeg var meget træt velvidende om at jeg også skulle arbejde tirsdag.

Tirsdag lavede jeg ikke særlig meget andet end at arbejde. Jeg var meget træt ovenpå min lange mandag, så jeg slappede bare af, da jeg kom hjem.

Onsdag havde jeg fri og tog ind til Akihabara, fordi jeg gerne ville købe et actionkamera. Akihabara er stedet man går hen, hvis man skal købe elektronik og jeg fandt også et fint og billigt kamera, som jeg håber er okay godt. Jeg brugte ikke lang tid i Akihabara og jeg to efterfølgende bare hjem for at slappe af og lade op til arbejde dagen efter.

Torsdag skulle jeg arbejde. Jeg føler at jeg er blevet bedre til mit arbejde og det er jeg meget glad for. Jeg kan godt lide mine kollegaer og jeg føler mig mere tilpas på stedet nu. Jeg er begyndt at lære at tage ordre og kom til at tage den forkerte ordre. Det var ikke så godt, men de er rigtig søde, når man laver fejl så det gik fint.

Min arbejdsplads.

Fredag startede jeg med at arbejde og igen så gik det rigtig fint. Om aftenen festede jeg ved floden med en flok af mine tyske venner. Vi gør dette nærmest hver fredag og jeg er vild med det. Vi endte med at gå sent i seng, så jeg sov lidt længe lørdag.

Lørdag formiddag skete der ikke så meget. Der var ‘lørdagsstemning’ i Share Houset og folk var ret trætte. Om aftenen tog jeg til Odaiba med mine tyske venner. Odaiba er en vildt hyggelig bydel i Tokyo, hvor de blandt andet har en ‘falsk’ Frihedsgudine. Vi spiste vores mad på en restaurant, hvor man kunne få en masse ting med ost. Jeg valgte noget, hvor jeg fik der serveret med en holder med ild nedenunder, så min ost forblev varm. Maden smagte godt rigtig godt og det var noget, jeg aldrig havde smagt før. Efter middagen tog vi til Oktoberfest. Ja. En vaske ægte tysk Oktoberfest. Alt stod på tysk, jeg var sammen med 8 tyskere og jeg følte mig rigtig meget i Tyskland på det tidspunkt. Dagen var rigtig god og vi nåede et af de sidste tog hjem, så det var rart.

Søndag havde jeg brug for at gøre noget alene. Misforstå mig ikke, jeg elsker at være social og jeg elsker at bo med så mange mennekser, men det kan også blive lidt for meget af det gode. Når vi tager ud i en gruppe på 8-10 personer går tingene bare langsommere, fordi vi skal blive enige om hvor vi skal spise osv. og man må ofte gå med til noget, selvom det egentlig ikke var det man ville. I dag havde jeg brug for en dag, hvor jeg kunne bestemme alt selv. Jeg valgte at tage til Asakusa. I Asakusa så jeg Sensoji Templet, der er Tokyos ældste tempel, jeg fik kigget i en del butikker og så fik jeg set udsigten udover bydelen fra turistkontoret. Det var en rigtig hyggelig dag og jeg er glad for at jeg valgte at tage dertil alene.

Næste uge bliver rigtig spændende og jeg har endelig fundet balancen i hvor meget jeg skal arbejde, slappe af og ud at opleve ting. Jeg har fået en god hverdag her og jeg ser frem til resten af min tid i Tokyo.

Læs mine andre dagbøger fra Tokyo her:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *