Nu er vi nået til 6. uge i Japan og dermed er det nu den længste periode jeg har været væk hjemmefra. Jeg kan rigtig godt lide at være her og har faktisk haft tankerne om at forlænge mit ophold til et år i stedet for 8 måneder, men der er længe til at jeg skal tage den beslutning og alt kan nå at ændre sig.

Denne uge startede jeg med at have en dag hjemme. Vi havde festet om søndagen, fordi mandag var en helligdag så jeg tog en stille dag. Tirsdag startede jeg med at arbejde og det gik fint synes jeg. Jeg synes dog det er rigtig svært, fordi jeg absolut ingen erfaring har i branchen. Jeg håber at det bliver bedre. Jeg arbejdede igen onsdag og allerede der blev det lidt bedre, men det er stadig svært.

Torsdag tog jeg med tre af mine tyske venner og Gitte ud for at finde Imperial Palace. Vi kom til en park, der var fuld af japanere klædt i sort og vi forstod det ikke helt. Vi var de eneste turister og jeg følte mig meget malplaceret. Vi spurgte en af vagterne, der forklarede at det var årsdagen for slutningen af 2. verdenskrig i Japan. Vi fik desuden ikke rigtig set Imperial Palace, fordi det meste var spærret af. Efter vores mislykkede forsøg fandt vi noget at spise. Vi fandt et japansk sted, hvor vi skulle bestille maden på skærme og det har jeg glædet mig til at prøve, så det var meget sjovt og maden smagte fint. Drengene tog hjem og Gitte, Charlotte og jeg tog til Ginza for at finde en KitKat butik. Endnu engang blev jeg lidt skuffet. Jeg havde forventet en butik med en masse varianter, men det var en lille butik med få premium varianter, der var rigtig dyre. Mens vi var i butikken begyndte det at styrtregne. Vi var 3 minutter væk fra Ginza Station og på den korte tid blev vi fuldstændigt gennemblødte.

Fredag startede jeg dagen med at tage til Seiyu (et stort og forholdsvis billigt supermarked), for at handle ind og om dagen skete der ellers ikke særlig meget. Om aftenen tog jeg med nogle venner ned til floden, hvor jeg var i nogle timer.

Kamera, der sagde ‘hej’ til os, da vi gik forbi det i Seiyu.

Lørdag lavede jeg ikke særlig meget om dagen, men om aftenen tog jeg med nogle venner ind til en natklub i Shibuya. Konceptet var at man betalte 1000 YEN (cirka 63,-) og så var der fri bar og mad indtil kl. 00.00. Blandt maden kunne man få ananas og det meste frugt er meget dyrt her, så jeg tror at jeg endte med at spise ananas alene til en værdi af 1000 YEN. Aftenen gik godt og vi endte med at tage det første tog hjem kl. 05.00, hvilket resulterede i at der ikke skete særlig meget om søndagen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *