Denne uge har været min første uge uden sprogskole, så jeg har nydt ikke at skulle stå op til noget, samtidig med at jeg har været lidt stresset over at skulle finde job.

Mandag lavede jeg ikke rigtig så meget. Jeg søgte nogle jobs, brugte tid i køkkenet og ellers ikke andet.

Tirsdag mødtes Gitte, Yngvild og jeg med Marius, der er en dreng fra vores Share House, der flyttede ud uden før. Vi havde aftalt at tage til Harajuku, for at se os lidt omkring. Vejret var som altid alt for varmt, så det var nærmest ikke til at holde ud at være udenfor. Vi startede med at se os omkring på Takeshita Street, der er en kendt shoppegade i bydelen.

Efter det gik vi mod Meiji-Shrine og Yoyogi Park. Efter noget tid dér besluttede vi os for at finde Bager Jensen, der efter sigende skulle være et dansk bageri. Det var dansk i sin reneste form. Navnene på alle kagerne stod på dansk og man kunne købe alt mit ynglingswienerbrød, så jeg gik glad derfra. Efter at have sagt farvel til Marius tog vi tilbage til Share Houset, hvor jeg brugte resten af dagen.

Onsdag tog Gitte og jeg til Yokohama, for at se Pikachu Outbreak, der er en masse forskellige shows med Pikachu i fokus. Yokohama er en større by, der ligger lidt udenfor Tokyo. Det var sjovt at opleve en anden by og opleve hvordan stemningen var helt anderledes. Jeg kunne rigtig godt lide byen. Den var mere afslappet og jeg synes der var en bedre stemning, end der er i Tokyo. I Yokohama startede vi med at tage på Cup Noodles Museum, hvor vi blandt andet lavede vores egen kopnudler, med en smagskombination vi selv havde valgt. Jeg gik i panik og valgte rejser, fish cakes, majs og ost. Jeg ved ikke lige hvad ost skulle i den kombination, men det smagte meget godt.

For at finde frokost tog vi til China Town, der skuffede mig en del. Jeg havde høje forventninger og det viste sig næsten kun at være spisesteder og alle spisestederne lignede hinanden. Vi fandt et sted at spise, hvor det var ad libitum og maden skulle bestilles over en iPad. På trods af den sproglige barriere, så fandt vi ud af hvordan det fungerede tilsidst. Omkring kl. 19 startede Pikachu Outbreak og det var helt vildt. Jeg vil lade billederne tale for sig selv.

Denne dag endte vi med at gå 21,4 kilometer (ifølge min Iphone), så jeg var meget træt da vi var hjemme omkring kl. 23.00.

Torsdag brugte jeg på at slappe af og så fik jeg en mail fra en fransk restaurant om at de gerne ville have mig ind til jobsamtale dagen efter.

Fredag startede jeg med at tage til jobsamtale, hvor jeg fik jobbet efter 7 minutters samtale. Jeg starter tirsdag den 13. august, så det glæder jeg mig til. En af de tyske piger fra Share Houset arbejder der allerede og hun har sagt at maden er rigtig godt, så den glæder jeg mig meget til.

Aftenen blev brugt på fest, som de fleste andre fredag aftener gør. Det var sjovt som altid. Vi endte med at bade i floden, fordi det gik fint sidste fredag. Hvad vi ikke havde tænkt over var at det var lavvande og derfor meget sværere at komme op ad floden igen. Det hele gik dog fint og vi endte med at gå i seng omkring kl. 05.00.

Lørdag tog jeg i Ito Yokado med Gitte, Charlotte (tysk pige) og Paul (tysk dreng). Jeg skulle købe sko til at arbejde i og så tog Gitte, Charlotte og jeg i biografen for at se Løvernes Konge. Aftenen brugte jeg i parken med nogle af tyskerne.

Søndag var der endnu engang fest, fordi vi skulle fejre Pauls fødselsdag. Mit liv efter sprogskolen har handlet meget om fest, så jeg tror det bliver godt at begynde at arbejde, så jeg begynder at lave andre ting i weekenderne

Tingene går rigtig godt og jeg trives i Share Houset. Jeg ser frem til den kommende uge med arbejde og håber på at kunne lide stedet og kollegaerne (og maden).

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *