Denne uge har været rigtig god. Det var sidste uge på sprogskolen og jeg har glædet mig til at afslutte det, fordi det faktisk ikke har været særligt sjovt at gå der.

Læs også: http://eventyrlysten.dk/dagbog-japan-uge-3/

De første dage skete der ikke så meget. Jeg var i skole og i Share Houset. Onsdag havde jeg en kalligrafi workshop efter skole. Jeg var ikke særlig god til det, men det var sjovt at prøve og jeg er ret tilfreds med resultatet af de ting jeg fik lavet. Jeg endte med at lave Kanji tegnet for Happiness.

Torsdag tog Gitte og jeg til IKEA efter skole og jeg elsker Ikea. Jeg følte mig næsten i Danmark og det var sjovt at se hvor ens Ikea er, men samtidig se de små forskelle. F.eks. at man kan købe spisepinde og at deres ovne er helt anerledes. Jeg var meget glad efter Ikea og jeg købte nogle få ting til at gøre min seng hyggelig. Underkøjen på værelset blev ledig efter en pige flyttede ud så den har jeg taget.

I IKEA kunne man bestille sin mad i automater. Det var bare én af de forskellige der var på Ikea her og i Danmark.

Fredag startede på sprogskolen, hvor jeg fik mit certifikat. Det var rart at få det afsluttet. Efter skole tog jeg hjem i huset, hvor jeg slappede lidt af. Om aftenen endte jeg med at feste med en flok søde tyskere (og en enkelt fra Irland). Vi startede i huset, men der må man ikke larme efter kl. 21.00, så vi gik ned til en kanal der er i nærheden. Vi var der til langt ude på natten og vi endte med at bade i kanalen, selvom man vist ikke må. Aftenen var helt fantastisk og det var den bedste måde at fejre på!

Mit klasselokale på sprogskolen

Jeg sov kun 2 timer natten mellem fredag og lørdag og det var tydeligt at hele huset var trætte om lørdagen. Der skete ikke så meget, så jeg brugte tiden på at slappe af. Om aftenen tog jeg til karaoke med de søde tyskere og det var en succes. Karaoke i Japan er ret fedt, fordi man får sit eget rum, hvor man selv kan vælge sange og feste med sine venner. I Tokyo stopper metroen med at køre cirka kl. 00.00 og det nåede vi ikke. Vi måtte altså gå fra Kudanshita og hjem. Det var lige omkring 8 km og jeg fortrød virkelig at vi ikke nåede metroen. Vi kom selvsagt sent hjem på grund af den lange gåtur, så jeg var meget udmattet da vi endelig var hjemme.

Søndag skete der ikke det store. Mens jeg skrev dette indlæg var der et mindre jordskælv og selvom de er små, så bliver jeg nok aldrig rigtig glad for dem.

Du kan læse mere om jordskælvet her: https://www.bt.dk/udland/jordskaelv-rammer-japan-0

Næste uge bliver speciel, fordi jeg har travlt med jobsøgning og faktisk ikke har andre planer. Det er underligt ikke at skulle i skole eller på arbejde og jeg ser allerede frem til at få noget at lave igen. Vejret i Tokyo er alt for varmt lige nu. Det er hver dag over 30 grader og derudover er det meget fugtigt. Derfor laver jeg mest ting indenfor, fordi det er uudholdeligt at være udenfor. Jeg glæder mig til at temperaturen falder igen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *