Selvom jeg har været her i lidt over 2 uger, bliver det her uge to, fordi det har været min anden hele uge. Jeg er begyndt at falde mere til og tingene er begyndt at blive lidt mere ‘rolige’. I starten var der run på i forhold til alt og specielt de sociale relationer. Jeg blev lynhurtigt venner med folk i starten på samme måde som man fx gør på en efterskole. Selvom jeg kun har været her i lidt over to uger, er der nogle af dem jeg snakkede mest med i starten, som jeg slet ikke snakker med mere. Det er lidt underligt, men af erfaring ved jeg at det er sådan det er med de sociale relationer, når man bor sammen, som vi gør her.

Læs også: http://eventyrlysten.dk/dagbog-japan-dag-5-11/

I denne uge har jeg dog lavet meget mere end jeg gjorde sidste uge og det har været rart at udforske lidt mere.

Mandag var det helligdag, så vi skulle ikke i skole. Gitte og jeg valgte derfor at tage i Ueno Zoo. Det skulle være en af de mest kendte zoologiske haver i Tokyo, så jeg havde en del forventninger til at det ville være et godt sted. Jeg var desværre ikke særlig begejstret og skal ikke besøge det sted igen. På trods af det, så havde vi alligevel en god dag.

Tirsdag var jeg desværre i ret dårligt humør, så jeg lavede ikke så meget. Jeg var selvfølgelig på sprogskolen, men ellers så gik jeg direkte hjem fra skole, hvor jeg forsøgte at blive i lidt bedre humør.

Onsdag var jeg stadig ikke i helt godt humør, men dagen var meget bedre end tirsdag. Efter sprogskolen deltog jeg i en wrapping workshop, hvor vi lærte hvordan man kan pakke gaver ind i tekstil på japansk manér. Det var helt vildt sjovt og lærerigt! Efter workshoppen tog jeg med Gitte på Mos Burger, hvor vi fik os en god frokost. Det var lige hvad jeg havde brug for.

Torsdag var endnu bedre! Mit humør var blevet nogenlunde fint og jeg følte at jeg havde styr på de ting, vi skulle lave på sprogskolen. Undervisningen kan virkelig være sjov, når jeg forstår det. Samtidig med at det kan være lige så kedeligt og frusterende, når jeg ikke gør. Efter skole tog jeg med Yngvild og Gitte ind til Ginza, hvor vi kiggede i butikker. Ginza er nok Tokyos mest eksklusive område og det kan godt virke lidt overvældende at gå rundt derinde. Det var en rigtig god dag!

Fredag var undervisningen lidt frusterende. Vi havde en lærer der underviser på en måde jeg ikke rigtig forstår noget af. Hun glider hurtigt henover tingene og så mener hun at vi må studere mere derhjemme, hvis vi ikke forstår ordene. Hun oversætter ingen ord for os. Eftermiddagen brugte jeg lidt med mig selv, hvor jeg fik tænkt en helt masse på hvordan det er at være her. Jeg fik også facetimet med min veninde Terese og fortalt hende en masse. Jeg endte med at gå tidligt i seng og det var rart, fordi så var jeg udhvilet til weekenden.

Lørdag var uden tvivl den sjoveste dag på hele ugen! Gitte og jeg tog os en langsom morgen, for derefter at tage til Akihabara, der er stedet for alt elektronik og anime. Det var det vildeste område og jeg har aldrig set noget lignende! Jeg endte med at købe nye høretelefoner, et sæt UNO kort med Super Mario og lidt andre små ting. Der var simpelthen alt du overhovedet kan forestille dig! Vores frokost spiste vi på en Maids Café. Det er en café hvor tjenerne er japanske kvinder, der er klædt ud og hvor temaet er lyserødt, sødt og på en måde jeg ikke kan forklare. Jeg håber at de få billeder jeg fik derinde fra taler for sig selv. Det var virkelig en vanvittig oplevelse og noget man kun kan opleve i Japan. Aftenen brugte jeg på at rydde op og sortere lidt i mine ting. Det var rart at få det gjort og jeg gik glad i seng.

Søndag havde vi tilmeldt os en gratis walking tour i Kawagoe, der er en bydel lidt udenfor Tokyo. Turen var under alt kritik og vi nåede nærmest ingen ting. Den var selvfølgelig gratis, så derfor er der ikke så meget at sige til det, men det hele var så uorganiseret og vi brugte over 50% af tiden på at vente. Det eneste interessante var stedet hvor vi spiste vores frokost. Det var en meget japansk restaurant, hvor vi fik japansk mad og selvfølgelig skulle sidde på gulvet. Det var en god oplevelse. Selvom turen var totalt mislykket har vi fået nogle sjove historier at fortælle.

Nu er det søndag aften og det har været en helt vildt god, men også turbulent uge for mig. Der sker så mange ting herovre og jeg synes det er vildt at jeg ikke har været her længere tid end jeg har. Jeg ser frem til næste uge, hvor jeg ikke har så mange planer indtil videre. Vi har en test i hiragana på torsdag og den skal jeg læse en del op til, fordi jeg ikke er særlig dygtig endnu. Jeg vil rigtig gerne klare det godt. Så meget som der skal ske på bare én uge, så ser jeg frem til næste uge og jeg tror den blive spændende!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *