I denne uge er vi ankommet til Osaka og jeg er vild med byen, der har budt på mange spændende oplevelser.

Mandag startede vi med at tage Shinkansen fra Kyoto til Osaka. Det tog kun 13 minutter! I Osaka fandt vi vores hostel og fik sat vores bagage af. Vi gik efterfølgende ud for at udforske vores område i Osaka. Vi bor tæt på noget der hedder Namba og jeg er vild med vores område! Jeg blev ret overvældet af hvor meget liv, der var i gaderne og hvor meget der var at lave. Vi gik forholdsvis tidligt tilbage, for at planlægge hvad vi skulle bruge resten af dagene på i Osaka.

Vores værelse, der består af to madrasser på gulvet. Det føles meget japansk.
Dotonbori, der er en kendt gade i Osaka.

Tirsdag tog vi til Osaka Castle, der var helt vildt smukt. Vi gik derefter tilbage til den meget lange shoppegade, som vi bor tæt på. Det vil sige, at vi bor tæt på den ene ende, men ikke den anden fordi gaden er så lang. Vi fik kigget i nogle spændende butikker og så fik vi honey toast til frokost. Det går nok i virkeligheden mere ind under dessert, men det smagte rigtig godt. Til aften gik jeg ned for at spise Udon og det smagte godt.

Honey Toast

Onsdag startede vi med at tage til Osaka Bay Area, hvor vi undersøgte området lidt. Midt på eftermiddagen tog vi til Universal Studios, hvor vi havde købt en halvandendagsbillet til. Forlystelsesparken var helt fantastisk! De havde et helt ‘land’ med Harry Potter og det faldt både i min og Gittes smag. Vi var der til lukketid og fik prøvet nogle sjove forlystelser.

Torsdag tog vi tidligt mod Universal Studios, for at være der før åbningstid. Da vi kom ind i parken løb vi med det samme mod ‘The Flying Dinosaur´, der er en rutsjebane, hvor man ‘ligger ned’ med maven nedad mens den kører. Jeg har aldrig prøvet en lignende forlystelse og den var klart min favorit! Vi fik dagen til at gå med at prøve en masse sjove ting. I en af Harry Potter forlystelserne sad vi fast! Det var kun i lige omkring 3-4 minutter, men det var stadig ret ubehageligt. Det var en indendørs forlystelse med en masse video og lyd. Det hele stoppede og det blev ret mørkt, samtidig med at vi var i en lidt under position. Det var lidt ubehageligt, men der skete selvfølgelig ingenting. Jeg har været i forlystelsesparker tusindvis af gange og det er første gang at det sker for mig. Det var alt i alt en helt vildt god (og lidt kold) dag.

Fredag tog vi til Nara, hvor der lever en masse vilde rådyr (okay, jeg er ikke sikker på at de hedder rådyr, men det er de dyr, I kan se på billederne). De var helt fantastiske og de var på ingen måde bange for mennesker. Vi købte noget mad, så vi kunne fodre dem. Det var en sjov og meget speciel oplevelse, fordi de bare gik rundt i hele byen. Vi så f.eks. en midt ude på vejen mellem alle bilerne. Dagen var meget afslappet, men det havde vi også brug for efter to dage i Universal Studios!

Lørdag splittede Gitte og jeg op, fordi hun gerne ville se et slot, der lå ret langt væk og jeg gerne ville blive i Osaka. Fordi Osaka er kendt for at have en masse god mad, så dedikerede jeg dagen til at smage hvad byen har at byde på. Jeg startede med at smage gyoza, der er en dumpling. Efterfølgende ville jeg smage okonomiyaki, der er en slags pandekage. Jeg fandt et rigtig fint og meget japansk sted at spise den. Den blev serveret på en varmeplade der var indbygget i bordet, så den kunne tilberede videre mens jeg spiste den. Det var en rigtig god oplevelse. Som det sidste smagte jeg takoyaki, der nok er Osakas mest kendte og populære mad. Det er en stegt kugle med blæksprutte indeni. Alt det mad jeg fik smagt, smagte rigtig godt. Jeg gik forholdsvis tidligt hjem for at pakke mine ting. Det var en rigtig god dag!

Gyoza
Okonomiyaki
Jeg er halvt igennem min okonomiyaki
Takoyaki

Søndag skulle vi til Hiroshima og det var en bustur på lige omkring 6 timer, så det gik det meste af dagen med. Vores bus var rigtig fin og vi fandt hurtigt vores bolig i byen. Vi har vores en minilejlighed, men den er ikke af særlig høj standard i forhold til hvad vi tidligere har boet i. Jeg glæder mig meget til at udforske byen de næste par dage. Dette er sidste stop på vores rejse og det er underligt, at det snart er forbi.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *