Så ramte jeg 17 uger i Japan og det er nærmest ikke til at forstå. Tiden er gået så hurtigt, samtidig med at der er sket så mange ting. Denne uge var ugen hvor jeg skulle flytte fra Tokyo, så det har været lidt underligt.

Mandag tog jeg til Odaiba med Jonas. Han havde aldrig været der før og det er en af mine favoritbydele i Tokyo, så det passede fint. Odaiba var rigtig hyggeligt som altid og vi havde helt vildt godt vejr! Om aftenen tog vi på Domino’s for at købe pizza. Vi satte os ved floden for at spise det og det var helt vildt hyggeligt.

Tirsdag regnede det rigtig meget, men jeg havde heldigvis ikke så mange planer. Gitte og jeg tog på Pokémon Café og det var en ret god oplevelse. Det var helt vildt gennemført og noget jeg er glad for at jeg nåede at opleve i Tokyo.

Onsdag brugte jeg den første del af dagen på at ordne praktiske ting i forbindelse med flytning og pakning. Om eftermiddagen tog jeg på Genki Sushi med Jonas for at spise der en sidste gang. Det smagte selvfølgelig godt som altid.

Torsdag var store pakkedag. Jeg havde helt vildt mange ting jeg skulle nå og var lidt stresset over det. Jeg har tydeligvis alt, alt for meget bagage og har lidt problemer med hvordan jeg får det hele til Hokkaido og efterfølgende til Danmark. Jeg fik dog det hele pakket og nåede det jeg skulle. Det var en underlig dag, fordi det var den sidste dag i det hus jeg har boet i de sidste 4 måneder.

Fredag var en underlig dag. For sidste gang vågnede jeg i Share Houset. Morgenen gik rigtig fint. Jeg havde fin tid til at nå de sidste ting og var faktisk stået lidt for tidligt op. Jeg skulle sige farvel til Jonas og det var ikke så sjovt. Udtjekningen af værelset gik godt og Gitte og jeg tog mod Shinjuku Station for at tage Bussen til Takayama, der var første stop på vores rundrejse. 5 timer senere ankom vi og vores hostel var 3 minutter fra busstationen, så det var rart. Vores hostel var rigtig, rigtig fint og vi blev meget positivt overraskede! Vi gik tidligt i seng, for at være friske til første rigtige dag i Takayama.

Lørdag kunne vi endelig se Takayama i dagslys. Det er en meget, meget fin by! Det er underligt at komme til så lille en by efter så længe i Tokyo. Vi startede på de to morgenmarkeder, der er og efterfølgende tog vi i Takayama Jinya. Vi brugte en del tid på at udforske Old Town, som har en masse fine butikker. Vi tog på en Temple Walk, hvor vi så omkring 9 forskellige templer. Det var en rigtig god første dag og jeg synes vi fik oplevet mange spændende ting.

Søndag stod vi igen tidligt op for at tage på morgenmarked. Vi gik lidt rundt i byen, før vi tog til Daiso for at købe huer og vanter (til mandagens vandretur). Efter Daiso og frokost tog vi til Hida Folks Village, der er et Open Air Museum. Det var spændende og i nogle rigtig flotte omgivelser. Vi tog forholdsvis tidligt hjem og havde en hyggelig aften på vores hostel.

Det er underligt at være flyttet fra Tokyo, men samtidig rigtig spændende endelig at opleve noget mere af landet. Der er godt nok stor forskel på Tokyo og Takayama, så det er sjovt at opleve. Jeg glæder mig til at skulle videre til Kyoto!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *