Mandag tog jeg til Harajuku og Shibuya. De to områder ligger ret tæt på hinanden, så det var nemt at gå. Det var første gang jeg var i Harajuku alene og det var rigtig hyggeligt, fordi jeg kunne bruge præcis så lang tid jeg ville i de butikker jeg ville. Shibuya har jeg efterhånden været i ret mange gange, så der var ikke så meget nyt. Jeg fandt ud af at de har Taco Bell, så der spiste jeg min frokost.

Harajuku

Tirsdag var ikke en særlig god dag. Det regnede og jeg troede at jeg skulle på arbejde, så jeg tog afsted og fandt først ud af at jeg alligevel ikke skulle arbejde, da jeg var mødt op. Jeg tog vejen tilbage igen og lavede ikke så meget resten af dagen, før om aftenen hvor Gitte og jeg tog ud og spiste sushi.

Dårligt vejr i det område jeg arbejder i

Onsdag var heller ikke en særlig god dag. Jeg var i ret dårligt humør og kunne mærke at jeg blev hurtigt irritabel på mine kollegaer (selvom de er rigtig søde…). Jeg skulle arbejde og denne gang var den god nok. Jeg havde heldigvis baren på job og det var rart, for så skulle jeg ikke snakke med kunder. Det havde jeg simpelthen ikke været i humør til. Efter arbejde tog jeg til Tokyo Tower, fordi jeg ikke har set det endnu. Jeg valgte ikke at tage op i tårnet, fordi jeg gerne vil spare mine penge og har set flere udsigter udover byen gratis. Ved siden at Tokyo Tower ligger Zojo-Ji Templet, så det gik jeg også vejen forbi.

Torsdag tog jeg på fiskemarkeder. Først tog jeg til Toyosu Fiskemarked og derefter Tsukiji Fiskemarked. Det første er meget nyt og ikke særligt spændende. Det er bygget efter det blev besluttet at lukke en stor del af Tsukiji Fiskemarked ned.

Tsukiji Outer Market var helt fantatisk! Der var en masse forskellig fisk og skaldyr, men også en masse andet japansk mad og så en masse køkkenudstyr. Jeg har fået meget lyst til at købe en god japansk kniv med hjem, hvis jeg har råd i slutningen af mit ophold.

Om aftenen tog jeg med Jonas på Sukiya for at spise aftensmad. Jeg skulle smage Gyodon og det smagte ganske fint.

Fredag var der helt vildt meget regn. Jeg tror ikke jeg har oplevet noget lingende (udover tyfonen..) før! Jeg skulle heldigvis bare arbejde, så det var fint. Arbejdsdagen gik fint og jeg tog direkte hjem efterfølgende, fordi det ikke var til at være ude i regnen. Jeg havde en hyggelig aften.

Lørdag skulle jeg igen arbejde og det var min sidste arbejdsdag. Det gik godt, men det var godt nok underligt at sige farvel til mine kollegaer! Jeg kommer til at savne dem. Efter arbejde tog jeg ud for at spise tendon på et sted tæt på Share Houset. Det var en rigtig fin dag.

Søndag tog jeg til Goto Kuji templet, der er kendt for at have en masse ‘vinke-katte’. Det var et rigtig fint tempel og meget rolige omgivelser. Efterfølgende vil jeg tage til Daikanyama, for at spise på Blu Jam, hvor Jonas arbejder. Jeg valgte at gå derhen og det var lige godt 6 kilometer, så jeg fik set lidt undervejs. Maden på Blu Jam var rigtig god! Jeg tog hjem lige bagefter og fik ordnet nogle praktiske ting i Share Houset.

Det har været en rigtig god, men også lidt hård uge. Jeg kan godt mærke at jeg er meget påvirket af snart at skulle flytte videre. I næste uge tager Gitte og jeg på en rundrejse og efterfølgende flytter vi til Hokkaido. Jeg er virkelig blevet glad for Tokyo og de mennesker jeg har mødt her og derfor er det hårdt at skulle videre, fordi jeg ikke ved om jeg bliver lige så glad for det nye sted.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *