Denne uge har været rigtig god og begivenhedsrig. Jeg synes jeg har fundet en god balance mellem at arbejde og opleve ting og det er jeg glad for, fordi jeg ikke har så lang tid tilbage i Tokyo, så jeg vil gerne nå at opleve alle de sidste ting.

Mandag lavede jeg ikke så meget. Jeg var mest bare i huset udover en tur til Seiyu (et stort og ret billigt supermarked) med Jonas. Vi spiste Tendon på vejen og det er noget af min absolut yndlingsmad i Japan.

Tendon

Tirsdag skulle jeg på arbejde og det gik rigtig godt. Efter arbejde tog jeg direkte hjem og senere på aftenen tog jeg med Charlotte (en af mine tyske venner) og for at få en drink. Det var hyggeligt og vi fik snakket om alle de ting vi har oplevet sammen i Tokyo. Hun flytter snart, så det var meget rart at have en aften sammen.

Onsdag skulle jeg igen arbejde og igen gik det fint. Jeg er begyndt at blive glad for at arbejde der! Efter arbejde mødtes jeg med Charlotte, fordi vi skulle i onsen. Onsen er nogle hot springs, som de har mange af her i Tokyo. Det kan vel ses som en slags spa. Jeg var lidt nervøs for hvordan det ville være at skulle være helt nøgen, men det gik heldigvis fint. Det var det fineste sted, med en masse forskellige bassiner, der gjorde godt for det ene og det andet. Jeg måtte af gode grunde desværre ikke tage billeder derinde, men jeg ville ønske at jeg kunne vise jer, hvor fint det var.

Det var Charlottes sidste aften inden hun flytter hjem til Tyskland, så jeg skulle sige rigtig farvel til hende. Det var lidt hårdt og jeg kommer til at savne hende meget i Share Houset!

Torsdag tog Gitte og jeg i Disneyland og det var en helt fantastisk dag! for det første var vejret godt og derudover var der ikke overdrevet mange mennesker. Altså der var mange, men den længste kø vi så, var på omkring 30 minutter og det er ingenting ift. DisneySea, hvor vi så køer på optil 120 minutter. Vi havde en god dag og fik set nogle forskellige parader og så fik jeg prøvet Space Mountain! Som 7 årig var jeg i Disneyland Paris med min mor, mormor og storebror. Jeg skulle ofte vente på at min bror prøvede Space Mountain, fordi jeg ikke selv var høj nok. Nu fik jeg efter mange års ventetid endelig prøvet den og det var lidt af et højdepunkt. Vi blev der næsten helt til lukketid og tog glade og trætte hjem.

Fredag havde min ankel det ikke særlig godt, hvilket jeg egentlig havde forventet. Jeg lavede derfor ikke så meget. Gitte og jeg tog dog ud for at spise sushi og fejre vores 3 måneders dag i Japan. Det er så vildt at der allerede er gået 3 måneder! Tiden er gået stærkt og jeg kommer stadig noglegange til at sige ‘2 måneder’, når folk spørger, hvor længe jeg har været her.

Lørdag skulle jeg arbejde og der var næsten ingen kunder, så jeg blev sat til en masse rengøring. Det var en mere afslappet arbejdsdag end normalt og det var rart. Efter arbejde tog jeg med Gitte til Shin Okubo (også kendt som Korea Town). Det bestod mest bare at spisesteder, beautybutikker og en masse k-pop (som jeg ikke har interesse i). Det var sjovt at se bydelen og vi fik smagt på noget forskelligt koreansk mad.

Den koreanske mad vi smagte i Shin Okubo

Søndag tog jeg alene til Ghibli Museet. Det er et populært museum i Tokyo og man skal købe billetterne lang tid i forvejen, så det er noget jeg havde set frem til længe. Museet levede i den grad optil mine forventninger og det var helt vildt fint. Det lå i en bydel, som jeg aldrig havde været i før og den var rigtig hyggelig. Jeg måtte desværre ikke tage billeder inde på museet.

Den fine park, der var lige ved Ghibli Museet.

Det går rigtig godt her i Tokyo og jeg kan godt mærke at jeg kommer til at savne det hele rigtig meget, når jeg flytter 1. november.

Mere fra Japan:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *