Uge 11 startede jeg på arbejde igen og derfor har jeg valgt at samle uge 11 og 12 til ét indlæg, da der ellers ikke ville være særligt spændende indhold. 

Uge 11

Mandag var det helligdag og derfor var entre til National Museet gratis og det valgte Jonas og jeg at udnytte. Det regnede en del om formiddagen, men fordi vi vidste at vi skulle være indenfor på museet besluttede vi at tage af sted. Da vi ankom til Ueno (den bydel museet ligger i) kunne vi tydeligt se at vi ikke var de eneste med museumsplaner. Vi skulle stå i kø for at komme ind, men det gik heldigvis hurtigt. Museet var fint og vi fik en masse ny viden om Japan og Tokyo. Jeg synes det mest spændende på museet var det rum de havde om teceremonier.

Efter museet gik vi ud for at udforske Ueno. Vi kom til et marked, hvor vi fandt den bedste slikbutik jeg hidtil har været i i Tokyo. De solgte en masse internationalt slik, så jeg fandt Ritter Sport, Kinder chokolade og selvfølgelig en masse KitKat varianter. Det var en rigtig god dag og jeg var glad for at jeg fik undersøgt Ueno lidt nærmere.

Tirsdag, onsdag, torsdag og fredag brugte jeg på at arbejde. Det var hårdt, men også rart at være tilbage på arbejdet. Jeg blev lært op i hvordan man er i baren og selvom det kan være lidt svært, så er det sjovt at lære noget nyt. Det gjorde min arbejdsuge en del mere varierende og det var jeg glad for.

Lørdag arbejdede jeg også og denne dag var rigtig lang. Jeg mødte ind til frokostvagt kl. 9:45 og fordi det var lørdag, så var der ikke særlig mange kunder, så de første timer blev brugt på en masse rengøring. Om aftenen var der livemusik i restauranten og helt vildt mange kunder! Maden og systemet var meget anderledes fra hvad jeg havde prøvet til frokost, så det var helt vildt svært for mig. Arbejdsdagen trak ud, så jeg fik først fri kl. 23.00 i stedet for 22.00 og mine ben var helt ødelagte efterfølgende. Det var hårdt at arbejde i 13 timer og jeg var træt da jeg kom hjem!

Søndag slappede jeg af, hvilket var meget velfortjent ovenpå ugens arbejdsdage. Jeg spiste noget god mad, så film og undersøgte hvad jeg ville se min sidste tid i Tokyo.

Uge 12

Mandag tog Jonas og jeg til Tokyo Skytree, hvor de har et fint shoppingcenter nedenunder. Vi fik kigget på en masse spændende ting og jeg fik købt en lille smule. Vi kan se Skytree fra der hvor vi bor, så efter næsten 3 måneder var det sjovt at se det så tæt på. i Skytree Centeret fik vi noget af det bedste japanske mad, jeg nogensinde har smagt. Det er noget mad, jeg helt sikkert skal spise igen på et tidspunkt.

Tirsdag og onsdag skulle jeg arbejde og det gik fint. Onsdag tog jeg efter arbejde til Daikanyama for at undersøge området. Det var et område med en masse eksklusive butikker og det var en hyggelig eftermiddag. Jeg fik også set hvor den danske ambassade ligger og jeg anede ikke at den lå lige netop dér. Jeg tog forholdvist tidligt hjem, fordi jeg var træt efter arbejde.

Torsdag havde jeg fri, så Gitte og jeg tog til Odaiba. Odaiba er en af mine absolutte yndlingsbydele i Tokyo, så det var selvfølgelig en fornøjelse. Vi tog i TeamLab Borderless, der er et digital art museum. Det var sjovt, men fordi vi allerede havde været i TeamLab Planets, så var det ikke så specielt. Efter TeamLab tog vi til rengbuebroen og området omkring. Vi fandt et shoppingcenter, hvor der var en robotinformationsguide, der kunne give informationer om centeret. Det var meget sjovt og det var en rigtig god dag.

Fredag arbejdede jeg fra 10-22 og de dage er altid rigtig hårde synes jeg! Det er mange timer at stå op og min ankel er stadig ikke god efter Mt. Fuji. Det gik heldigvis fint og jeg tog hjem og direkte i seng, fordi jeg også skulle arbejde dagen efter.

Lørdag skulle jeg arbejde fra 10-18 og det gik fint. Der var en fest for omkring 60 mennesker og jeg skulle være med til at stå for alt vinen. Min viden om vin er ikke særlig bred, så jeg lærte en masse samtidig med at jeg følte mig meget utilstrækkelig. Det var svært. Om aftenen tog jeg ned til floden, hvor der var lidt fest. Jeg gik dog tidligt i seng.

Søndag startede jeg med at tage til Institute for Nature Study, der er en park hvor naturen har fået lov til at vokse som den vil, bortset fra de stier der er anlagt. Det var helt anderledes end de anlagte parker jeg har været i. Det var rart at se noget rigtig natur igen. Efter det tog jeg til Yebisu Garden Place, hvor jeg var på Yebisu Beer Museum og på et søndagsmarked. Stedet var rigtig fint og markedet havde så mange gode madvarer jeg havde lyst til at købe!

Det har været nogle rigtig gode uger og det har været både rart og hårdt at komme igang igen efter min sygemelding. Jeg har kun 5 uger tilbage i Tokyo og jeg kan mærke at jeg føler at jeg har travlt med at nå alt det jeg gerne vil. Samtidig glæder jeg mig meget til alle de nye ting jeg skal. Jeg er rigtig, rigtig glad for at være her.

Mere fra Japan:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *