Mandag skete der ikke så meget og jeg var hjemme hele dagen. Jeg prøvede først og fremmest at finde ud af noget med mit job, fordi de ikke har sat mig på skemaet, selvom jeg godt kan arbejde igen efter min forstuvede ankel. Det er jeg ret frustreret over, fordi jeg har brug for at arbejde. Udover dét, så brugte jeg tid med en norsk dreng, der hedder Jonas og så fik Gitte og jeg bestilt endnu et hotel til vores rundrejse. Det var en god og afslappende dag.

Tirsdag sørgede jeg for at stå i en Lawson kl. 10.00, fordi jeg ville købe billet til Ghibli museet. De kommer til salg hver måned den 10. klokken 10.00 og jeg har hørt at man skal være hurtig! Efter den tur indså jeg hvor varmt det var og besluttede at jeg ville lave noget indenfor resten af dagen. Jonas og jeg besluttede at tage til IKEA og det er altid en god idé! Det var rart at komme lidt ud af huset og ifølge min iPhone endte vi med at gå 11,6 kilometer og min ankel klarede det fint, så det er jeg glad for. Jeg fandt derudover også ud af noget med mit job – Jeg skal arbejde på fredag og det er jeg glad for, selvom jeg gerne så at jeg skulle arbejde før!

Onsdag tog jeg alene til Shinjuku, for at udforske området. Jeg startede i Metropolitan Government Offices, hvor man gratis kan se en fantastisk udsigt udover Tokyo. Derefter udforskede jeg området nær stationen, hvor jeg blandt andet fandt Golden Gai. Stationen i sig selv tog meget af min tid, fordi den er kæmpe stor og indeholder en masse butikker! Jeg fik i dag også mere af vide fra mit job og de har givet mig få vagter – to om ugen, for at være helt præcist. Det er simpelthen ikke nok og jeg ved ikke lige hvad jeg skal stille op. Det var en god dag og det var rart at bruge lidt tid med mig selv, hvor jeg kunne tage tingene i det tempo jeg selv ville.

Torsdag tog jeg med Jonas ud for at spise morgenmad. Det var en ægte omgang japansk morgenmad med ris, natto (fermenterede soyabønner), æg osv. Det smagte fint og det var sjovt at prøve og så var det hyggeligt at spise morgenmad ude af huset. Resten af dagen lavede jeg ikke så meget, men var bare i huset og slappede af.

Fredag var ikke en særlig god dag. Jeg mødte op på arbejdet, men fik af vide at jeg ikke skulle arbejde den dag og måtte derfor tage hjem. Jeg snakkede med flere af mine kollegaer og de sagde at det klart lignede at jeg var på skemaet. Jeg blev ret sur, fordi jeg brugte tid og penge på transport og så fordi jeg næsten intet arbejde har i denne måned. Jeg skal først arbejde på onsdag og det er jeg lidt træt af. Det er selvfølgelig fedt at have fri og tid til at se ting i Tokyo, men hvis jeg ikke har råd, så er det ikke meget værd.

Lørdag tog jeg med Jonas ud for at udforske det område vi bor i. Vi gik 40 minutter hen til en park hvor vi fandt et museum, der handlede om testbombninger. Det var ret spændende og ingen af os vidste at det lå der, så det var en god overraskelse. Efter museet tog vi til en botanisk have og jeg elsker botaniske haver, så det var jeg glad for. Jeg var lidt øv over at alt informationen stod på japansk, for ellers havde jeg helt sikkert kunne lære noget. Det var en rigtig hyggelig eftermiddag!

Om aftenen tog jeg med Mara og Gitte ud for at spise på en Izakaya. Mara skal flytte på mandag, så det var en slags farvelmiddag. Hun har boet her siden vi ankom og hun er rigtig sød, så det er lidt underligt at hun skal flytte. Maden var rigtig god og man skulle bestille på en tablet. Jeg er vild med spisesteder, der har det koncept.

Søndag lavede jeg ikke rigtig noget. Jeg organiserede mine ting lidt og så var jeg bare hjemme. Det var en rar og afslappende dag, som jeg har nydt.

Det har alt i alt været en god uge, hvor jeg har fået oplevet mange forskellige ting. Jeg glæder mig virkelig til at komme lidt i gang med at arbejde igen i næste uge, da dette bestemt ikke var planen, da jeg valgte at rejse til Japan. Jeg håber at det hele løser sig og at jeg får mere arbejde snart! Jeg begynder at falde bedre til og jeg nyder hver dag og er meget glad for at være her. Det har helt bestemt været det helt rigtige valg for mig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *