Dag 10

I dag startede undervisningen med en samling, fordi Healthy Living Week er startet på ISM, så vi skulle høre lidt om sundhed. Det bliver spændende hvad ugen kommer til at indeholde. Undervisningen gik meget nemt i dag og eleverne er meget lige til. I min sidste praktik havde jeg tit ondt i hovedet, når jeg fik fri fordi eleverne larmede så meget, men her har det ikke været larm på noget tidspunkt. I dag har været endnu en meget varm dag, så jeg valgte at svømme, da jeg fik fri for at blive kølet ned. Aftenen har jeg brugt på at vaske tøj og forberede lidt undervisning til i morgen. Min balje til at vaske tøj i er meget lille, så det betyder at jeg er nødt til at gøre det meget tit hvilket er lidt irriterende, men jeg er efterhånden kommet ind i rutinen og så går det stærkt.

Dag 11

I dag har været en hård dag, fordi den sluttede senere end normalt og så har jeg været rigtig træt og dvask hele dagen, Jeg sover i mange timer og spiser ordenligt, så jeg tror det er på grund af varmen. Det har været rigtig varmt i dag, så det kunne sagtens være derfor. Den første del af dagen blev brugt på praktiske ting, derefter havde eleverne P.E og sidst på dagen havde de art, hvor vi lavede fine, små halloweenhekse. Efter undervisningen var jeg med i Art Lover Primary Club, hvor vi lærte om tanzaniansk kunst. Sidst på dagen da det, efter min mening, var allervarmest skulle vi rundt på fodboldbanen for at få forklaret hvad der skulle ske til Sports Day. Det var 30 grader, sidst på dagen og jeg var simpelthen så træt, at jeg havde svært ved at holde fokus. I dag blev jeg spurgt af en af de ansatte på skolen om jeg egentlig havde fået en rengøringsdame og det har jeg ikke, hun spurgte så om jeg var okay med det, eller om jeg ville have en. For mig er det så uvant at andre skal gøre rent for mig, men hernede er det vist helt normalt. Jeg holder mig dog til at gøre det selv, for det er meget nemt.

Dag 12

I dag har været så hård, fordi vi har haft Sports Day. Første del af dagen bestod af nogle forskellige aktiviteter, hvor klasserne skulle gå rundt til de forskellige. Jeg havde fået ansvaret for en aktivitet. Jeg havde fået af vide at den ikke ville være hård, fordi de god ved at jeg har gigt, men den var ret hård. Det var en forhindringsbane og jeg skulle løbe rigtig meget frem og tilbage, for at sætte tingene på plads, hver gang en elev skulle igennem. Der kom cirka 100 elever igennem på de 2 timer aktiviteten varede. Da pausen startede fik vi af vide at vi skulle rydde vores aktivitet op og i det min var den største (eller den med flest objekter) tog det lang tid og til sidst var jeg den eneste tilbage på fodboldbanen. Efter pausen var der løb. Jeg havde fået ansvaret for at sørge for at 1., 2. og 3. pladsen fra hvert løb, kom hen til et telt og fik en lille pris. Der var 32 løb i alt, så det var rigtig mange elever jeg fik fulgt hen til det telt. Sports Day sluttede kl. 13.05 til frokost og jeg var så træt.

Jeg skulle blive på skolen til kl. 15.00, men fordi jeg var så træt, sad bare i Staff Room uden rigtig at lave så meget. Selvom jeg var meget træt da jeg kom hjem, fik jeg alligevel vasket lidt tøj (igen). Her til aften er det begyndt at regne og for første gang har jeg rent faktisk haft det koldt og jeg savner at sove med en rigtig dyne, da jeg bare sover med et dynebetræk.

Dag 13+14

I disse dage er jeg desværre syg, så jeg er ikke på arbejde. Jeg er kommet til et punkt, hvor jeg virkelig savner Danmark og mit hjem. Jeg har lidt svært ved at være her for tiden. Jeg troede at jeg skulle afsted med 2 andre, og vi havde kunne lave ting om aftenen og i weekenderne, men de meldte afbud, så jeg er meget alene hernede. Der er selvfølgelig andre mennesker, men de bor her og er vant til vejret, maden, sproget og samfundet. Jeg er begyndt at kede mig lidt hernede, fordi det er svært for mig at komme ud fra skolen. Der er selvfølgelig en masse ting, jeg kan lave på skolen, men jeg vil gerne snart lidt mere ud og se nogle ting. Fredag var specielt en hård dag, fordi eleverne fejrede halloween og det havde jeg glædet mig meget til at være med til. Jeg kunne høre skrig og horrormusik hele aftenen. Jeg har fået det lidt bedre nu, så jeg håber at være helt rask til lørdag eller søndag, så jeg kan komme ud og opleve lidt

Dag 15

Jeg er desværre stadig syg og jeg havde en meget hård morgen med rigtig mange mavesmerter, så skolen kørte mig til lægen. Det var en så ubehagelig situation. Jeg har før været på hospitalet i udlandet, men der har jeg altid haft en god (og dansktalende) veninde med, men her havde jeg en ukendt lærer med. Han viste sig at være rigtig flink, så det var fint. Lægen talte ikke så tydeligt engelsk, så læreren hjalp mig med at forstå. Det viste sig at jeg har fået en infektion fra noget jeg har spist eller drukket. Det er ganske harmløst, men bestemt ikke sjovt. Jeg har fået en masse piller jeg skal tage og så skal jeg tage op til lægen igen næste lørdag. Efter vi havde været til lægen kørte vi ned i byen for at købe lidt ind og jeg fik noget der mindede lidt om wienerbrød (som jeg virkelig savner), men intet slår Aldis nougatcroissanter! Jeg fik det meget dårligt undervejs, så jeg kom desværre ikke med i supermarkedet og det ville jeg gerne have været, for jeg har kun pasta, ketchup og brød, men intet pålæg.

  

 

 

 

 

 

 

Jeg er rigtig træt af at være syg i weekenden, fordi jeg sidder i et land fuld af muligheder for gode oplevelser, men jeg kan pt ingenting. Jeg skal med skolen på en camp i næste uge og jeg håber at være rask til det, da det er noget af det, jeg har set mest frem til. Resten af dagen skal jeg lave undervisningsplaner og læse til min eksamensopgave. Det er ikke nemt at tænke på arbejde, når jeg har det dårligt, men det skal gøres.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *